Tafeltennisvereniging Trias
    Home    Nieuws    Competitie    Standen    Uitleg jeugdtoernooien    Sponsors    Links    Facebook 

logo.jpg

“SponsorKliks,

jeugd.jpg

Contact
Lidmaatschap
Opzegging
Trainingstijden
Geschiedenis
Uitleg Sponsorkliks
 

Leren tafeltennissen

Tafeltennis is best een lastige sport om te leren. Zeker als je nog jong bent is het nog best moeilijk de ballen raak te spelen op zon hoge tafel met een batje in je hand. De trainers van TRIAS gebruiken daarom in de welpengroep (t/m 10 jaar) een speciaal programma.

Het trainingsprogramma voor de welpen is gericht op het leggen van een goede basis voor tafeltennis en voor andere (bal)sporten. De welpen krijgen oefeningen gericht op het stimuleren van onder andere algemene cordinatie, balans tijdens bewegen en balvaardigheid. Hierbij gaat het om het goed, gezond en met plezier leren bewegen. Daarnaast worden natuurlijk ook de beginselen van tafeltennis aangereikt, met specifiek aandacht voor het samen leren trainen en spelen. Om beter te leren tafeltennissen is het namelijk van belang om samen te kunnen werken met de andere spelers van de groep.

Als je een aantal jaar traint en speelt, groei je door naar jeugdspeler (10 tot 18 jaar). Je speelt dan competitie tegen andere jeugdspelers uit de regio (of landelijk als je op dat niveau kunt komen). Na je 18e speel je regionaal of landelijk competitie in verschillende klassen.

Kleinschalige Jantje Beton collecte Trias

Scoor 50,- voor TTV Trias

COVID-19 Aanvullende regels TTV Trias

COVID-19 Regels TTV Trias

Sporten in Coronatijd: Voorst in beweging (de jeugd van Trias is weer begonnen met trainen)

Trias vlamt op de Nationale Jeugd Meerkampen

Trias 3 haalt uit in Enschede

Jeugdteams van TTV Trias zijn weer begonnen

Trias 2 (jeugd) kampioen!

Sterk optreden TTV Trias bij Nationale Jeugdmeerkampen