Tafeltennisvereniging Trias
    Home    Nieuws    Competitie    Standen    Uitleg jeugdtoernooien    Sponsors    Links    Facebook 

logo.jpg

“SponsorKliks,

jeugd.jpg

* Kleinschalige Jantje Beton collecte Trias
* Scoor 50,- voor TTV Trias
* Minicursus tafeltennis bij Trias
* Trias vlamt op de Nationale Jeugd Meerkampen
* Trias 3 haalt uit in Enschede
* Jeugdteams van TTV Trias zijn weer begonnen
* Trias 2 (jeugd) kampioen!
* Sterk optreden TTV Trias bij Nationale Jeugdmeerkampen
* Verslag Jeugdwedstrijden Trias 3 november
* Jeugdwedstrijden Trias 23 oktober
* Winst en verlies voor Trias
* Trias meisjes zetten goede prestatie neer bij Euregiotoernooi
* Spannende wedstrijden in het Triaspant
* Eerste uitwedstrijd van het seizoen jeugd Trias
* Goud en brons voor Mayra Monincx en Floortje Gerritsen van TTV Trias bij ranglijsttoernooi in Maasbracht
* Thomas Wijnhout behaalt knappe 12e plaats bij Internationaal Jeugdtoernooi Leuven
* Bart van der Zanden Nederlands Kampioen Para tafeltennis
* Trias op volle toeren bij afdelingskampioenschappen
* Eremetaal voor onze tafeltennistalenten! TRIAS jeugd goed op dreef bij de NK.
* Mayra Monincx behaald B-licentie - Op naar het Nederlands Kampioenschap
* Verslag jeugdwedstrijden 23 maart
* Verslag Jeugdwedstrijden 16 maart
* De Koepel sportaccommodaties
* Mayra bereikt kwartfinale tijdens ranglijsttoernooi Soest
* Eerste thuiswedstrijd jeugd Trias 2019
* Thomas strandt in halve finale Nationale Jeugdmeerkampen
* Verslag Tafeltennis Kersttoernooi 2018
* Verslag Kwartfinale Nationale Jeugdmeerkampen
* Jeugdwedstrijden Trias
* Kraker bij de jeugd
* Trias jeugd door naar kwartfinale Nederland
* Thomas Wijnhout bereikt halve finale in Hoorn
* Speelronde 5 Triasjeugd
* Wisselende resultaten jeugd Trias
* Tweede thuiswedstrijd jeugd Trias
* Thomas Wijnhout wint Ranglijsttoernooi Maasbracht 2018
* Triasjeugd weer van start
* Bart van der Zanden Nederlands Kampioen C
* Verslag Jeugdcup 2018
* Clubkampioenschappen Jeugd 2018
* Nienke Wijnhout wint B-Kwalificatie Aalsmeer
* Verslag afdelingskampioenschappen 2018
* Trias jeugd goed vertegenwoordigd op het NJK-B
* Trias 2 - Rijssen 9
* Jeugd Trias speelt sterk in Soest
 

Trias jeugd goed vertegenwoordigd op het NJK-B

De Nederlandse Jeugd Kampioenschappen tafeltennis voor spelers met een B-licentie vonden zaterdag plaats in Nijmegen. Er deden maar liefst zeven jeugdleden van Trias mee: Femke bij de meisjes junioren, Nienke en Floortje bij de meisjes welpen en Sem, Wes, Mees en Quinten bij de jongens welpen. Ook waren er een heleboel coaches mee: Ton, Enrico, Rogier, Thomas en Frank.

Meisjes Junioren

Femke heeft dit seizoen B-licentie gehaald en plaatste zich daarmee voor dit toernooi. En vooraf hadden de coaches het idee dat zij best wel eens wat verder zou kunnen komen. En daar hadden ze gelijk in. Met haar onorthodoxe spelletje (veel schuiven en knallen hoge ballen) bracht ze de ene tegenstandster na de andere tot wanhoop. Tot ze er een trof die dat ook deed. En nog iets beter dan Femke. Maar geen probleem: Ze werd keurig tweede in de poule en ging door naar de achtste finale. Daar trof ze Maartje van der Lingen, de latere finaliste. Die speelde helaas net te goed voor Femke. Dus was de achtste finale het eindstation.

Meisjes Welpen

Voor Nienke en Floortje leek het een lastig karwei om bij de eerste twee in hun 6-kampen te komen, maar een paar wedstrijden winnen moest wel kunnen. Floortje begon de dag wat stroef. De tegenstandsters waren ongeveer even goed als haar, maar ze kon de goede vorm maar niet vinden. De eerste 3 partijen gingen daardoor verloren. De vierde partij was tegen de minste tegenstandster, die wist ze redelijk eenvoudig te winnen. De kwartfinale zat er echter niet meer in. In de laatste wedstrijd moest ze nog tegen de nummer 1 uit de poule. En zonder pardon sloeg Floortje haar van tafel! Als ze nou zo goed was begonnen aan het toernooi

Nienke begon een stuk sterker aan het NK. In de eerste wedstrijd won ze van een meisje dat twee klassen hoger speelt. Niet makkelijk, met 16-14 in de vijfde. Maar knap hoor! En eigenlijk was dat meteen de cruciale wedstrijd in de poule. Alleen de nummer 1 was echt te sterk. Verder won ze nog twee partijen. En ze verloor de laatste, maar die deed er niet meer toe. Nienke stond al in de kwartfinale. Daarin trof ze een linkshandig meisje waar ze de eerste twee games geen grip op kreeg. In de derde game ging het veel beter, maar helaas verloor ze dit toch, ook met 16-14. Daarmee was Nienke uitgeschakeld, maar wat een goede prestatie!

Nienke Wijnhout

Jongens Welpen

Dat de jongens welpen het lastig zouden krijgen was van tevoren bekend. Mees kreeg dat ook snel door tijdens zijn eerste wedstrijd. In no time stond er een 0-3 op het scorebord. En dit gaf Mees bepaalt geen zelfvertrouwen. Ook de tweede en derde pot waren zo voorbij. Maar toen kroop hij uit zijn schulp en ging hij beter spelen. Dit leidde tot twee vijfsetters die hij allebei won! Klasse Mees. Hiermee werd hij vierde in een poule van zes. Keurige prestatie!

Quinten zat ook in een lastige poule. De eerste twee wedstrijden verloor hij vrij kansloos. De derde wedstrijd was een heel ander verhaal. Quinten had veel meer vat op de service en kreeg ook wat meer tijd om aan te vallen. Gevolg: Een spannende strijd die Quinten met 12-10 in de vierde verloor. Echt jammer dat hij deze niet naar zich kon toe trekken. In de laatste wedstrijd kon hij te weinig tegenstand bieden waardoor Quinten op de vijfde plaats eindigde.

Sem was de enige welp die al eens aan het NK had meegedaan. Dus eigenlijk is hij op zn achtste al een ervaren rot! Maar ja, als je zo jong bent mag je toch echt niet teveel verwachten. Dat is met name voor Sem zelf nog wel eens wat lastig. Zijn eerste wedstrijd ging kansloos verloren, maar de tweede wedstrijd was spannend. De derde game wist hij zelfs te winnen, maar daar bleef het bij. Pas in de laatste wedstrijd kreeg Sem echte winstkansen. Hij stond in de vijfde met 4-0 en 9-7 voor. Maar ja, het is het NK he, en dus ook erg spannend. Sem wist de wedstrijd dan ook net niet over de streep te trekken. Erg jammer, maar toch ook erg knap gespeeld!

En dan de jongste van allemaal: Wes. Hij is pas zes jaar! Onder begeleiding van de jongste coach van allemaal (Thomas) speelde hij de ene leuke wedstrijd na de andere. Oke, hij was kansloos, maar de tegenstanders waren meestal zon vier jaar ouder. Wat een mooie ervaring voor hem. En dan ook nog al die wedstrijden tellen. Gelukkig hielpen Thomas, Quinten en grote broer Sem hem daarbij. Top jongens! En Wes, het zal misschien nog een paar jaar duren voordat jij je eerste overwinning op het NK gaat pakken, maar het gaat zeker een keer komen!

En toen zat het toernooi erop. Er was werd van 9.30 uur tot 16.30 uur gestreden door Trias en ook na de poule-fase deden we nog mee. Kortom, het was een mooie dag voor Trias!

 

 

 

 

Kleinschalige Jantje Beton collecte Trias

Scoor 50,- voor TTV Trias

COVID-19 Aanvullende regels TTV Trias

COVID-19 Regels TTV Trias

Sporten in Coronatijd: Voorst in beweging (de jeugd van Trias is weer begonnen met trainen)

Trias vlamt op de Nationale Jeugd Meerkampen

Trias 3 haalt uit in Enschede

Jeugdteams van TTV Trias zijn weer begonnen

Trias 2 (jeugd) kampioen!

Sterk optreden TTV Trias bij Nationale Jeugdmeerkampen