Trainingstijden
Uitleg Sponsorkliks

Beste lezer,

Graag je aandacht voor het volgende.

Vanaf nu is het voor iedereen die Trias een warm hart toedraagt mogelijk om Trias GRATIS te sponsoren.

Ga de volgende keer dat je iets online wilt kopen eerst naar http://www.ttv-trias.nl

Op de website staat een logo van SponsorKliks. Door op dit logo te klikken verschijnt een overzicht van tientallen webwinkels, waaronder Bol.com, V & D en Zalando. Elke aankoop bij een van deze bedrijven levert Trias een commissie op terwijl je zelf dezelfde prijs betaalt, het kost je dus niets extra.

Doe hetzelfde als je uit eten gaat of een pizza wilt laten bezorgen. Via Trias kun je terecht bij 4500 restaurants waarbij elke bestelling of reservering geld oplevert.
Zo is sponsoren niet alleen heel gemakkelijk maar nog lekker ook!

Alvast bedankt namens Trias.

Sterk optreden TTV Trias bij Nationale Jeugdmeerkampen

Verslag Jeugdwedstrijden Trias 3 november

Jeugdwedstrijden Trias 23 oktober

Winst en verlies voor Trias

Trias meisjes zetten goede prestatie neer bij Euregiotoernooi

Spannende wedstrijden in het Triaspant

Eerste uitwedstrijd van het seizoen jeugd Trias

Goud en brons voor Mayra Monincx en Floortje Gerritsen bij ranglijsttoernooi in Maasbracht

Thomas Wijnhout behaalt knappe 12e plaats bij Internationaal Jeugdtoernooi Leuven

Bart van der Zanden Nederlands Kampioen Para tafeltennis

Trias op volle toeren bij afdelingskampioenschappen

Eremetaal voor onze tafeltennistalenten! TRIAS jeugd goed op dreef bij de NK.

Mayra Monincx behaalt B-licentie - Op naar het Nederlands Kampioenschap