Trainingstijden
Uitleg Sponsorkliks

Beste lezer,

Graag je aandacht voor het volgende.

Vanaf nu is het voor iedereen die Trias een warm hart toedraagt mogelijk om Trias GRATIS te sponsoren.

Ga de volgende keer dat je iets online wilt kopen eerst naar http://www.ttv-trias.nl

Op de website staat een logo van SponsorKliks. Door op dit logo te klikken verschijnt een overzicht van tientallen webwinkels, waaronder Bol.com, V & D en Zalando. Elke aankoop bij een van deze bedrijven levert Trias een commissie op terwijl je zelf dezelfde prijs betaalt, het kost je dus niets extra.

Doe hetzelfde als je uit eten gaat of een pizza wilt laten bezorgen. Via Trias kun je terecht bij 4500 restaurants waarbij elke bestelling of reservering geld oplevert.
Zo is sponsoren niet alleen heel gemakkelijk maar nog lekker ook!

Alvast bedankt namens Trias.

Thomas Wijnhout wint Ranglijsttoernooi Maasbracht 2018

Triasjeugd weer van start

Bart van der Zanden Nederlands Kampioen C!!!

Verslag Jeugdcup 2018

Verslag afdelingskampioenschappen 2018

Trias jeugd goed vertegenwoordigd op NJK-B