Trainingstijden
Uitleg Sponsorkliks

Lid worden
Lid worden kan door het volgende formulier in te vullen en op te sturen naar Trias.

LIDMAATSCHAPSFORMULIER_TTV_TRIAS.docx

Contributie

De contributie bestaat uit de bondscontributie van de NTTB en de verenigingscontributie. TTV Trias int beide contributies twee maal per jaar:
in april de totale bondscontributie van de NTTB en de helft van het jaarbedrag van de vereningingscontributie
in oktober de andere helft van het jaarbedrag van de verenigingscontributie

Voor de contributietabel, klik hier.

Opzegging lidmaatschap
Op 1 juli en op 1 januari van een jaar (na de competitie) kan het lidmaatschap opgezegd worden. Volgens het reglement moet dat per brief aan de ledenadministratie (niet per mail, sms of Whatsapp) en minimaal 1 maand van tevoren. De bondscontributie van de NTTB is altijd voor een jaar. Zeg je per 1 juli op, dan is er geen restitutie van het betaalde bedrag mogelijk.

Verslag Jeugdcup 2018

Verslag afdelingskampioenschappen 2018

Trias jeugd goed vertegenwoordigd op NJK-B