Trainingstijden
Uitleg Sponsorkliks

Lid worden
Lid worden kan door het volgende formulier in te vullen en op te sturen naar Trias.

LIDMAATSCHAPSFORMULIER_TTV_TRIAS.docx

Contributie

De contributie bestaat uit de bondscontributie van de NTTB en de verenigingscontributie. TTV Trias int beide contributies twee maal per jaar:
in april de totale bondscontributie van de NTTB en de helft van het jaarbedrag van de vereningingscontributie
in oktober de andere helft van het jaarbedrag van de verenigingscontributie

Voor de contributietabel, klik hier.

Opzegging lidmaatschap
Op 1 juli en op 1 januari van een jaar (na de competitie) kan het lidmaatschap opgezegd worden. Volgens het reglement moet dat per brief aan de ledenadministratie (niet per mail, sms of Whatsapp) en minimaal 1 maand van tevoren. De bondscontributie van de NTTB is altijd voor een jaar. Zeg je per 1 juli op, dan is er geen restitutie van het betaalde bedrag mogelijk.

Verslag Jeugdwedstrijden Trias 3 november

Jeugdwedstrijden Trias 23 oktober

Winst en verlies voor Trias

Trias meisjes zetten goede prestatie neer bij Euregiotoernooi

Spannende wedstrijden in het Triaspant

Eerste uitwedstrijd van het seizoen jeugd Trias

Goud en brons voor Mayra Monincx en Floortje Gerritsen bij ranglijsttoernooi in Maasbracht

Thomas Wijnhout behaalt knappe 12e plaats bij Internationaal Jeugdtoernooi Leuven

Bart van der Zanden Nederlands Kampioen Para tafeltennis

Trias op volle toeren bij afdelingskampioenschappen

Eremetaal voor onze tafeltennistalenten! TRIAS jeugd goed op dreef bij de NK.

Mayra Monincx behaalt B-licentie - Op naar het Nederlands Kampioenschap