Tafeltennisvereniging Trias
    Home    Agenda    Nieuws    Competitie    Standen    Uitleg jeugdtoernooien    Sponsors    Links    Facebook 

logo.jpg

“SponsorKliks,

jeugd.jpg

Contact
Lidmaatschap
Trainingstijden
Geschiedenis
Uitleg Sponsorkliks
 

Leren tafeltennissen

Tafeltennis is best een lastige sport om te leren. Zeker als je nog jong bent is het nog best moeilijk de ballen raak te spelen op zon hoge tafel met een batje in je hand. De trainers van TRIAS gebruiken daarom in de welpengroep (t/m 10 jaar) een speciaal programma.

Het trainingsprogramma voor de welpen is gericht op het leggen van een goede basis voor tafeltennis en voor andere (bal)sporten. De welpen krijgen oefeningen gericht op het stimuleren van onder andere algemene cordinatie, balans tijdens bewegen en balvaardigheid. Hierbij gaat het om het goed, gezond en met plezier leren bewegen. Daarnaast worden natuurlijk ook de beginselen van tafeltennis aangereikt, met specifiek aandacht voor het samen leren trainen en spelen. Om beter te leren tafeltennissen is het namelijk van belang om samen te kunnen werken met de andere spelers van de groep.

Als je een aantal jaar traint en speelt, groei je door naar jeugdspeler (10 tot 18 jaar). Je speelt dan competitie tegen andere jeugdspelers uit de regio (of landelijk als je op dat niveau kunt komen). Na je 18e speel je regionaal of landelijk competitie in verschillende klassen.

Speelronde 5 Triasjeugd

Wisselende resultaten jeugd Trias

Tweede thuiswedstrijd jeugd Trias

Thomas Wijnhout wint Ranglijsttoernooi Maasbracht 2018

Triasjeugd weer van start

Bart van der Zanden Nederlands Kampioen C!!!

Verslag Jeugdcup 2018


Clubkampioenschappen Jeugd 2018

 

Nienke Wijnhout wint B-Kwalificatie Aalsmeer

 

Verslag afdelingskampioenschappen 2018

 

Trias jeugd goed vertegenwoordigd op NJK-B

 

Overig nieuws...