Trainingstijden
Uitleg Sponsorkliks

Gezond bewegen van 5 tot 75 plus

Tafeltennis vraagt verschillende vaardigheden. Daardoor is het een uitdagende en gezonde sport die je tot op hoge leeftijd zonder risico op blessures kunt beoefenen.

Senioren
Op de woensdagavond trainen de competitiespelers tot en met de derde klasse. Het eerste uur wordt er training gegeven is de trainingszaal; in de speelzaal kunnen eventueel partijen gespeeld worden. Het tweede uur spelen alle deelnemers partijen (enkel en dubbel).

Spelers die in een hogere klasse spelen, trainen als selectie op de donderdagavond. De hogere teams spelen hun competitiewedstrijden op de zaterdagmiddag. Dan vind je vaak ook jeugd- en andere leden en supporters in het TRIASPANT. Vanzelfsprekend zijn gasten van harte welkom om te komen aanmoedigen!

Goud en brons voor Mayra Monincx en Floortje Gerritsen bij ranglijsttoernooi in Maasbracht

Thomas Wijnhout behaalt knappe 12e plaats bij Internationaal Jeugdtoernooi Leuven

Bart van der Zanden Nederlands Kampioen Para tafeltennis

Trias op volle toeren bij afdelingskampioenschappen

Eremetaal voor onze tafeltennistalenten! TRIAS jeugd goed op dreef bij de NK.

Mayra Monincx behaalt B-licentie - Op naar het Nederlands Kampioenschap