Trainingstijden
Uitleg Sponsorkliks

Gezond bewegen van 5 tot 75 plus

Tafeltennis vraagt verschillende vaardigheden. Daardoor is het een uitdagende en gezonde sport die je tot op hoge leeftijd zonder risico op blessures kunt beoefenen.

Senioren
Op de woensdagavond trainen de competitiespelers tot en met de derde klasse. Het eerste uur wordt er training gegeven is de trainingszaal; in de speelzaal kunnen eventueel partijen gespeeld worden. Het tweede uur spelen alle deelnemers partijen (enkel en dubbel).

Spelers die in een hogere klasse spelen, trainen als selectie op de donderdagavond. De hogere teams spelen hun competitiewedstrijden op de zaterdagmiddag. Dan vind je vaak ook jeugd- en andere leden en supporters in het TRIASPANT. Vanzelfsprekend zijn gasten van harte welkom om te komen aanmoedigen!

Mayra Monincx behaald B-licentie - Op naar het Nederlands Kampioenschap

Verslag Jeugdwedstrijden 23 maart

Verslag Jeugdwedstrijden 16 maart

De Koepel sportaccommodaties