Trainingstijden
Uitleg Sponsorkliks

Aandacht voor iedereen

Bij TRIAS treffen tafeltennisliefhebbers uit Twello en omstreken elkaar om te tafeltennissen op een manier die bij hen past.

TRIAS is een compacte vereniging waar iedereen elkaar kent. Door de kleinschaligheid is er aandacht voor iedereen. Er heerst een huiselijke, gezellige sfeer waar voor elk lid een plekje is. Voor de welpen (tot 10 jaar) tot de senioren (tot 75 plus). Je kunt er lekker elke week in een ontspannen sfeer een uurtje spelen of serieus trainen, competitie spelen en je niveau verbeteren.

De club is gehuisvest in het TRIASPANT: een gezellig clubhuis met in het midden een zitgedeelte en een bar om onder het genot van een drankje en hapje te kijken naar de wedstrijden in de beide speelzalen. Op dit moment werken de leden van TRIAS aan de voorbereiding van een flinke metamorfose. Het dak moet worden vervangen en ook zijn er plannen voor een frisse wind voor het interieur van het TRIASPANT.

Thomas Wijnhout wint Ranglijsttoernooi Maasbracht 2018

Triasjeugd weer van start

Bart van der Zanden Nederlands Kampioen C!!!

Verslag Jeugdcup 2018

Verslag afdelingskampioenschappen 2018

Trias jeugd goed vertegenwoordigd op NJK-B