Tafeltennisvereniging Trias
    Home    Agenda    Nieuws    Competitie    Standen en uitslagen    Sponsors    Foto's    Links    Facebook 

logo.jpg

“SponsorKliks,

jeugd.jpg

2018-02-18
 

Laatste nieuws

 

Femke van Schaik wint tafeltennis ranglijsttoernooi Assen!


Femke van Schaik heeft vandaag het tafeltennis ranglijsttoernooi in Assen gewonnen bij de meisjes junioren. Daarmee tikt zij aan bij de top 50 van Nederland in haar leeftijdscategorie.

Lees verder >>>


Trias goed vertegenwoordigd bij de Nationale Jeugdmeerkampen

Maar lieft 5 spelers van Trias hebben zich dit seizoen gekwalificeerd voor de kwartfinales van de Nationale Jeugdmeerkampen. Bij de welpen deden Quinten, Sem, Wes en Nienke mee.

Lees verder >>>


 

Ranglijsttoernooi Tilburg 2017

 

Thomas deed afgelopen zaterdag mee aan het ranglijsttoernooi in Tilburg. Traditioneel is dit een sterk bezet toernooi en dat bleek ook wel uit de poule waarin hij was ingedeeld.

Lees verder >>>

 


 

Thomas mist kwartfinale op haar na tijdens Ranglijsttoernooi Hoorn

 

Het tweede C-ranglijsttoernooi van het seizoen vond afgelopen zaterdag plaats in Hoorn. Thomas was ook dit keer de enige deelnemer van Trias en had er erg veel zin in.

Lees verder >>>


Tafeltennis Trias doet prima zaken

Het eerste jeugdteam van Trias nam het afgelopen weekend op tegen het Zutphense Torenstad. Femke van Schaik en Levi van Hunnik wisten ervoor te zorgen dat de voorsprong al vroeg een feit was voor de Twellonaren.

Lees verder >>>


Verslag C-Ranglijsttoernooi Maasbracht 2017

Afgelopen zondag vond in Maasbracht een C-Ranglijsttoernooi voor de jeugd plaats. Vanuit Trias was Thomas Wijnhout de enige deelnemer, maar gelukkig was hij niet alleen; De hele familie Wijnhout was mee op te supporteren en om te coachen.

Lees verder >>>


Eerste uitwedstrijd najaarseizoen jeugd Trias

Afgelopen zaterdag stond er in Apeldoorn een derby op het programma tussen De Brug & Trias. De Brug begon ijzersterk aan de wedstrijd.

Lees verder >>>


Verslag Afdelingskampioenschappen Oost 2017

Afgelopen zaterdag werd in sportcomplex Landstede de afdelingskampioenschappen tafeltennis voor de regio Oost gehouden. Trias nam deel met 5 senioren en 10 jeugdleden. Inclusief mascotte Pong en begeleiding reden we in 5 auto's naar Zwolle.

 

Lees verder >>>


Sem en Thomas debuteren op NJK-B

Op zaterdag 6 mei 2017 werden in Nijmegen de Nederlandse Jeugd Kampioenschappen B gehouden. Voor Trias deden daar Sem Zweers en Thomas Wijnhout aan mee. Beide jongens zijn nog welp, de jongste leeftijdsklasse. Voor zowel Sem als Thomas gold dat ze voor het eerst een officile wedstrijd gingen spelen. Dus dubbel zo spannend!

 

Lees verder >>>


Fit en vitaal bij TRIAS voor jong en oud

Twello- Samen gezellig een balletje slaan en daarmee ook werken aan je fitheid en vitaliteit, dat kan bij tafeltennisverenging TRIAS. Bewegen is gezond en heeft als medicijn de meest positieve bijwerkingen.

Lees verder >>>

Jeugd Trias speelt sterk in Soest

Femke van Schaik wint tafeltennis ranglijsttoernooi Assen!

Trias goed vertegenwoordigd bij de Nationale Jeugdmeerkampen

Ranglijsttoernooi Tilburg 2017

Voorster Nieuws: Volop spanning bij jeugdwedstrijden Trias

Thomas mist kwartfinale op haar na tijdens Ranglijsttoernooi Hoorn