Tafeltennisvereniging Trias
    Home    Agenda    Nieuws    Competitie    Standen    Uitleg jeugdtoernooien    Sponsors    Links    Facebook 

logo.jpg

“SponsorKliks,

jeugd.jpg

 

Laatste nieuws

 

Thomas strandt in halve finale Nationale Jeugdmeerkampen

Zondag werden in Lent de halve finales van de Nationale Jeugdmeerkampen gespeeld.


Verslag Tafeltennis Kersttoernooi 2018

Op zaterdag 22 december is er voor de 44e keer het Kersttoernooi voor basisscholieren uit de gemeente Voorst gehouden. Wij zijn begonnen om 10.00 uur en om 13.30 uur waren de winnaars bekend. De 40 deelnemers zijn op leeftijd ingedeeld en hierna konden de wedstrijden beginnen.

 


Verslag Kwartfinale Nationale Jeugdmeerkampen

Vandaag vonden in Almere de kwartfinales van de Nationale Jeugdmeerkampen plaatst. Thomas Wijnhout en Floortje Gerritsen hadden zich via de voorrondes geplaatst voor dit toernooi.


Jeugdwedstrijden Trias

Het eerste jeugdteam van Trias had een zware dobber tegen de Toekomst uit Lochem.

 

Kraker bij de jeugd
In de hoofdklasse A stond er het afgelopen weekend een echte degradatiekraker op het programma.


Trias jeugd door naar kwartfinale Nederland

Zondag 28 oktober zijn de regionale ronden gespeeld van de nationale jeugdmeerkampen. Thomas Wijnhout, Kyan Broekers, Quinten Gerritsen, Nienke Wijnhout en Floortje Gerritsen van tafeltennisvereniging Trias waren van de partij.

 

 

Thomas Wijnhout bereikt halve finale in Hoorn

Afgelopen weekend werd in Hoorn het Ranglijsttoernooi voor B spelers en spelers zonder licentie gespeeld. Voor Trias deed op zaterdag Floortje Gerritsen mee bij de welpen. Op zondag deden Nienke en Thomas Wijnhout mee in de klasse pupillen B.

Speelronde 5 Triasjeugd

Trias 1 nam het afgelopen weekend op tegen DTV uit Dalfsen. Thomas Wijnhout begon namens de Twellonaren sterk aan de wedstrijd,hij wist zijn eerste partij overtuigend te winnen.

Wisselende resultaten jeugd Trias
Afgelopen zaterdagmiddag werd er in Kampen de partij gespeeld tussen Kampenion 2 en Trias 1. De vereniging uit Twello kon het op gaan nemen tegen de koploper van de Hoofdklasse.

Tweede thuiswedstrijd jeugd Trias
Afgelopen zaterdag was het een drukte van belang in het clubgebouw van Trias. Er werden op 6 verschillende tafels gestreden om de punten.

Thomas Wijnhout wint Ranglijsttoernooi Maasbracht 2018
Vandaag werd het eerste ranglijsttoernooi van het seizoen gehouden. Traditioneel wordt dit toernooi in Maasbracht gespeeld. Thomas was hier de enige deelnemer namens Trias.

Triasjeugd weer van start
Nadat de scholen al enkele weken aan de gang waren, mochten de jeugd spelers van Trias ook weer aan de start van het nieuwe seizoen verschijnen.

Bart van der Zanden Nederlands Kampioen C
Afgelopen zaterdag is Bart van der Zanden in Schiedam Nederlands Kampioen C geworden. Een bijzonder knappe prestatie. In een deelnemersveld van 46 deelnemers was Bart 25e geplaatst, dus het was ook nog eens flinke verrassing!

Verslag Jeugdcup 2018
In het weekeinde van 7 en 8 juli is er weer gestreden om de NTTB Jeugdcup. Dit is een tweedaagse wedstrijd tussen alle afdelingen van de NTTB, waarbij zowel bij de meisjes als de jongens de sterkste welpen en pupillen van Nederland hebben gestreden om de hoofdprijs. Deze wedstrijden zijn gespeeld op het Nationaal Sportcentrum Papendal.

Clubkampioenschappen Jeugd 2018
Zaterdag 9 juni stonden de jeugdleden van Trias al vroeg paraat voor de clubkampioenschappen. In de ochtend werd er door de competitie spelende kinderen een dubbeltoernooi gespeeld. In een 7-kamp werd gestreden om de dubbeltitel.

Nienke Wijnhout wint B Kwalificatie Aalsmeer
Thomas en Nienke Wijnhout mochten dit jaar meedoen aan de B kwalificatie 2018, het toernooi waar alvast een B licentie voor volgend seizoen verdiend kon worden.

Verslag afdelingskampioenschappen 2018
Tijdens de afdelingskampioenschappen 2018 was Trias weer goed vertegenwoordigd met de jeugd. 11 jeugdleden en 3 senioren namen deel aan het overbezette toernooi. Bij de jeugd deden mee: Femke, Loes en Thomas in de 2e klasse en Kyan, Quinten, Mees, Milan, Sem, Wes, Floortje en Nienke in de startersklasse. Bij de senioren verschenen Pim, Enrico (beide F licentie) en Niek (C/D licentie) achter de tafel,

Trias jeugd goed vertegenwoordigd op het NJK-B
De Nederlandse Jeugd Kampioenschappen tafeltennis voor spelers met een B-licentie vonden zaterdag plaats in Nijmegen. Er deden maar liefst zeven jeugdleden van Trias mee: Femke bij de meisjes junioren, Nienke en Floortje bij de meisjes welpen en Sem, Wes, Mees en Quinten bij de jongens welpen. Ook waren er een heleboel coaches mee: Ton, Enrico, Rogier, Thomas en Frank.


Trias 2 Rijssen 9
Het tweede jeugdteam van Trias nam het afgelopen zaterdag op tegen Rijssen. Op voorhand van deze middag voerde Trias de ranglijst aan en was Rijssen hekkensluiter van de Jeugd Startersklasse Poule D.

Trias 1 Zwartsluis 1
Afgelopen zaterdag namen de jeugdspelers van Trias 1, de koploper van de 2e Klasse het op tegen Zwartsluis, op voorhand de nummer 2 van de ranglijst.


Jeugd Trias speelt sterk in Soest
Afgelopen zaterdag speelden Kyan Broekers en Thomas Wijnhout het tafeltennis ranglijsttoernooi in Soest. Ze kwamen beide uit in pupillentoernooi.

Femke van Schaik wint tafeltennis ranglijsttoernooi Assen!
Femke van Schaik heeft vandaag het tafeltennis ranglijsttoernooi in Assen gewonnen bij de meisjes junioren. Daarmee tikt zij aan bij de top 50 van Nederland in haar leeftijdscategorie.

Trias goed vertegenwoordigd bij de Nationale Jeugdmeerkampen
Maar lieft 5 spelers van Trias hebben zich dit seizoen gekwalificeerd voor de kwartfinales van de Nationale Jeugdmeerkampen. Bij de welpen deden Quinten, Sem, Wes en Nienke mee.

Ranglijsttoernooi Tilburg 2017
Thomas deed afgelopen zaterdag mee aan het ranglijsttoernooi in Tilburg. Traditioneel is dit een sterk bezet toernooi en dat bleek ook wel uit de poule waarin hij was ingedeeld.

 

Thomas mist kwartfinale op haar na tijdens Ranglijsttoernooi Hoorn
Het tweede C-ranglijsttoernooi van het seizoen vond afgelopen zaterdag plaats in Hoorn. Thomas was ook dit keer de enige deelnemer van Trias en had er erg veel zin in.

Tafeltennis Trias doet prima zaken
Het eerste jeugdteam van Trias nam het afgelopen weekend op tegen het Zutphense Torenstad. Femke van Schaik en Levi van Hunnik wisten ervoor te zorgen dat de voorsprong al vroeg een feit was voor de Twellonaren.

Verslag C-Ranglijsttoernooi Maasbracht 2017
Afgelopen zondag vond in Maasbracht een C-Ranglijsttoernooi voor de jeugd plaats. Vanuit Trias was Thomas Wijnhout de enige deelnemer, maar gelukkig was hij niet alleen; De hele familie Wijnhout was mee op te supporteren en om te coachen.

Eerste uitwedstrijd najaarseizoen jeugd Trias
Afgelopen zaterdag stond er in Apeldoorn een derby op het programma tussen De Brug & Trias. De Brug begon ijzersterk aan de wedstrijd.

Verslag Afdelingskampioenschappen Oost 2017
Afgelopen zaterdag werd in sportcomplex Landstede de afdelingskampioenschappen tafeltennis voor de regio Oost gehouden. Trias nam deel met 5 senioren en 10 jeugdleden. Inclusief mascotte Pong en begeleiding reden we in 5 auto's naar Zwolle.

Sem en Thomas debuteren op NJK-B
Op zaterdag 6 mei 2017 werden in Nijmegen de Nederlandse Jeugd Kampioenschappen B gehouden. Voor Trias deden daar Sem Zweers en Thomas Wijnhout aan mee. Beide jongens zijn nog welp, de jongste leeftijdsklasse. Voor zowel Sem als Thomas gold dat ze voor het eerst een officile wedstrijd gingen spelen. Dus dubbel zo spannend!

Fit en vitaal bij TRIAS voor jong en oud
Twello- Samen gezellig een balletje slaan en daarmee ook werken aan je fitheid en vitaliteit, dat kan bij tafeltennisverenging TRIAS. Bewegen is gezond en heeft als medicijn de meest positieve bijwerkingen.


Thomas strandt in halve finale Nationale Jeugdmeerkampen

Verslag Tafeltennis Kersttoernooi 2018

Verslag Kwartfinale Nationale Jeugdmeerkampen

Jeugdwedstrijden Trias

Kraker bij de jeugd

Trias jeugd door naar kwartfinale Nederland


Thomas Wijnhout bereikt halve finale in Hoorn

Speelronde 5 Triasjeugd

Overig nieuws...