Tafeltennisvereniging Trias
    Home    Agenda    Nieuws    Competitie    Standen    Uitleg jeugdtoernooien    Sponsors    Links    Facebook 

logo.jpg

“SponsorKliks,

jeugd.jpg

 

Laatste nieuws

Verslag Jeugdcup 2018

In het weekeinde van 7 en 8 juli is er weer gestreden om de NTTB Jeugdcup. Dit is een tweedaagse wedstrijd tussen alle afdelingen van de NTTB, waarbij zowel bij de meisjes als de jongens de sterkste welpen en pupillen van Nederland hebben gestreden om de hoofdprijs. Deze wedstrijden zijn gespeeld op het Nationaal Sportcentrum Papendal.

Lees verder >>>Clubkampioenschappen Jeugd 2018

 

Zaterdag 9 juni stonden de jeugdleden van Trias al vroeg paraat voor de clubkampioenschappen. In de ochtend werd er door de competitie spelende kinderen een dubbeltoernooi gespeeld. In een 7-kamp werd gestreden om de dubbeltitel.

Lees verder >>>


Nienke Wijnhout wint B Kwalificatie Aalsmeer

 

Thomas en Nienke Wijnhout mochten dit jaar meedoen aan de B kwalificatie 2018, het toernooi waar alvast een B licentie voor volgend seizoen verdiend kon worden.

Lees verder >>>


Verslag afdelingskampioenschappen 2018

 

Tijdens de afdelingskampioenschappen 2018 was Trias weer goed vertegenwoordigd met de jeugd. 11 jeugdleden en 3 senioren namen deel aan het overbezette toernooi. Bij de jeugd deden mee: Femke, Loes en Thomas in de 2e klasse en Kyan, Quinten, Mees, Milan, Sem, Wes, Floortje en Nienke in de startersklasse. Bij de senioren verschenen Pim, Enrico (beide F licentie) en Niek (C/D licentie) achter de tafel,

 

Lees verder >>>Trias jeugd goed vertegenwoordigd op het NJK-B

De Nederlandse Jeugd Kampioenschappen tafeltennis voor spelers met een B-licentie vonden zaterdag plaats in Nijmegen. Er deden maar liefst zeven jeugdleden van Trias mee: Femke bij de meisjes junioren, Nienke en Floortje bij de meisjes welpen en Sem, Wes, Mees en Quinten bij de jongens welpen. Ook waren er een heleboel coaches mee: Ton, Enrico, Rogier, Thomas en Frank.

Lees verder >>>Trias 2 Rijssen 9


Het tweede jeugdteam van Trias nam het afgelopen zaterdag op tegen Rijssen. Op voorhand van deze middag voerde Trias de ranglijst aan en was Rijssen hekkensluiter van de Jeugd Startersklasse Poule D.

 

Lees verder >>>


 

Trias 1 Zwartsluis 1

Afgelopen zaterdag namen de jeugdspelers van Trias 1, de koploper van de 2e Klasse het op tegen Zwartsluis, op voorhand de nummer 2 van de ranglijst.

Lees verder >>>

 


Jeugd Trias speelt sterk in Soest

 

Afgelopen zaterdag speelden Kyan Broekers en Thomas Wijnhout het tafeltennis ranglijsttoernooi in Soest. Ze kwamen beide uit in pupillentoernooi.

Lees verder >>>


Femke van Schaik wint tafeltennis ranglijsttoernooi Assen!


Femke van Schaik heeft vandaag het tafeltennis ranglijsttoernooi in Assen gewonnen bij de meisjes junioren. Daarmee tikt zij aan bij de top 50 van Nederland in haar leeftijdscategorie.

Lees verder >>>


Trias goed vertegenwoordigd bij de Nationale Jeugdmeerkampen

Maar lieft 5 spelers van Trias hebben zich dit seizoen gekwalificeerd voor de kwartfinales van de Nationale Jeugdmeerkampen. Bij de welpen deden Quinten, Sem, Wes en Nienke mee.

Lees verder >>>


 

Ranglijsttoernooi Tilburg 2017

 

Thomas deed afgelopen zaterdag mee aan het ranglijsttoernooi in Tilburg. Traditioneel is dit een sterk bezet toernooi en dat bleek ook wel uit de poule waarin hij was ingedeeld.

Lees verder >>>

 


Thomas mist kwartfinale op haar na tijdens Ranglijsttoernooi Hoorn

 

Het tweede C-ranglijsttoernooi van het seizoen vond afgelopen zaterdag plaats in Hoorn. Thomas was ook dit keer de enige deelnemer van Trias en had er erg veel zin in.

Lees verder >>>


Tafeltennis Trias doet prima zaken

Het eerste jeugdteam van Trias nam het afgelopen weekend op tegen het Zutphense Torenstad. Femke van Schaik en Levi van Hunnik wisten ervoor te zorgen dat de voorsprong al vroeg een feit was voor de Twellonaren.

Lees verder >>>


Verslag C-Ranglijsttoernooi Maasbracht 2017

Afgelopen zondag vond in Maasbracht een C-Ranglijsttoernooi voor de jeugd plaats. Vanuit Trias was Thomas Wijnhout de enige deelnemer, maar gelukkig was hij niet alleen; De hele familie Wijnhout was mee op te supporteren en om te coachen.

Lees verder >>>


Eerste uitwedstrijd najaarseizoen jeugd Trias

Afgelopen zaterdag stond er in Apeldoorn een derby op het programma tussen De Brug & Trias. De Brug begon ijzersterk aan de wedstrijd.

Lees verder >>>


Verslag Afdelingskampioenschappen Oost 2017

Afgelopen zaterdag werd in sportcomplex Landstede de afdelingskampioenschappen tafeltennis voor de regio Oost gehouden. Trias nam deel met 5 senioren en 10 jeugdleden. Inclusief mascotte Pong en begeleiding reden we in 5 auto's naar Zwolle.

 

Lees verder >>>


Sem en Thomas debuteren op NJK-B

Op zaterdag 6 mei 2017 werden in Nijmegen de Nederlandse Jeugd Kampioenschappen B gehouden. Voor Trias deden daar Sem Zweers en Thomas Wijnhout aan mee. Beide jongens zijn nog welp, de jongste leeftijdsklasse. Voor zowel Sem als Thomas gold dat ze voor het eerst een officile wedstrijd gingen spelen. Dus dubbel zo spannend!

 

Lees verder >>>


Fit en vitaal bij TRIAS voor jong en oud

Twello- Samen gezellig een balletje slaan en daarmee ook werken aan je fitheid en vitaliteit, dat kan bij tafeltennisverenging TRIAS. Bewegen is gezond en heeft als medicijn de meest positieve bijwerkingen.

Lees verder >>>

Verslag Jeugdcup 2018


Clubkampioenschappen Jeugd 2018

 

Nienke Wijnhout wint B-Kwalificatie Aalsmeer

 

Verslag afdelingskampioenschappen 2018

 

Trias jeugd goed vertegenwoordigd op NJK-B

 

Overig nieuws...