Home    Nieuws    Competitie    Standen    Uitleg jeugdtoernooien    Sponsors    Links    Facebook

* Minicursus tafeltennis bij Trias
* Trias vlamt op de Nationale Jeugd Meerkampen
* Trias 3 haalt uit in Enschede
* Jeugdteams van TTV Trias zijn weer begonnen
* Trias 2 (jeugd) kampioen!
* Sterk optreden TTV Trias bij Nationale Jeugdmeerkampen
* Verslag Jeugdwedstrijden Trias 3 november
* Jeugdwedstrijden Trias 23 oktober
* Winst en verlies voor Trias
* Trias meisjes zetten goede prestatie neer bij Euregiotoernooi
* Spannende wedstrijden in het Triaspant
* Eerste uitwedstrijd van het seizoen jeugd Trias
* Goud en brons voor Mayra Monincx en Floortje Gerritsen van TTV Trias bij ranglijsttoernooi in Maasbracht
* Thomas Wijnhout behaalt knappe 12e plaats bij Internationaal Jeugdtoernooi Leuven
* Bart van der Zanden Nederlands Kampioen Para tafeltennis
* Trias op volle toeren bij afdelingskampioenschappen
* Eremetaal voor onze tafeltennistalenten! TRIAS jeugd goed op dreef bij de NK.
* Mayra Monincx behaald B-licentie - Op naar het Nederlands Kampioenschap
* Trias 2 - Rijssen 9
* Jeugd Trias speelt sterk in Soest

Trias vlamt op de Nationale Jeugd Meerkampen

Afgelopen zondag werden in Nijmegen de halve finales van de Nationale Jeugdmeerkampen tafeltennis gespeeld. De meerkampen zijn een reeks van toernooien waar steeds de beste speler zich plaatsen voor de volgende ronde. Inmiddels was het toernooi dus gevorderd tot de halve finale. Hier waren per leeftijdscategorie 12 finale plaatsen te vergeven. Van Trias waren nog maar liefst 4 spelers in het toernooi, waarbij Floortje Gerritsen zich al had geplaatst voor de finale bij de meisjes welpen omdat daar een ronde minder was. Op zondag mochten Mayra Monincx (meisjes kadetten), Thomas Wijnhout (jongens kadetten) en Nienke Wijnhout (meisjes pupillen) ook proberen zich bij de beste 12 van Nederland te scharen.

Mayra werd de beste kansen toegedicht en ondanks nerveus spel, maakte ze die verwachtingen waar. Ze had een lastige poule met de o.a. nummers 3 en 9 van Nederland. Die meiden waren te sterk, maar door enkel knappe overwinningen werd ze toch net vierde waardoor de finale werd behaald.

Thomas Wijnhout had het iets lastiger, hij moest derde in de poule worden om zich te plaatsen. Het was een poule waarin veel spannende wedstrijden werden gespeeld. Doordat Thomas de nummer 9 van Nederland wist te kloppen, plaatste ook hij zich voor de finale.

Nienke Wijnhout was zeer verrassend doorgedrongen tot de halve finale. Ze stond veel lager op de nationale ranglijst dan haar tegenstandsters in haar poule. Waar Nienke de nummer 40 was, zat ze in een poule met de nummers 2, 3, 11, 12 en 13 van Nederland. Maar Nienke deed iets wat iedereen voor onmogelijk hield: Ze klopte de nummers 11 en 12 en plaatste zich pardoes ook voor de finale.

Door deze fantastische prestaties is Trias met 4 spelers vertegenwoordigd in de finale van de meerkampen die in juni in Panningen worden gespeeld. Als kers op de taart hebben Mayra en Thomas ook nog een A-licentie gekregen waardoor ze nu officieel tot de Nederlandse top behoren. Ze hebben zich dan ook kwalificeert voor het NK voor A-spelers.

COVID-19 Richtlijnen TTV Trias

Minicursus tafeltennis bij Trias

Sporten in Coronatijd: Voorst in beweging (de jeugd van Trias is weer begonnen met trainen)

Trias vlamt op de Nationale Jeugd Meerkampen

Trias 3 haalt uit in Enschede

Jeugdteams van TTV Trias zijn weer begonnen

Trias 2 (jeugd) kampioen!

Sterk optreden TTV Trias bij Nationale Jeugdmeerkampen