Home    Nieuws    Competitie    Standen    Uitleg jeugdtoernooien    Sponsors    Links    Facebook

* Minicursus tafeltennis bij Trias
* Trias vlamt op de Nationale Jeugd Meerkampen
* Trias 3 haalt uit in Enschede
* Jeugdteams van TTV Trias zijn weer begonnen
* Trias 2 (jeugd) kampioen!
* Sterk optreden TTV Trias bij Nationale Jeugdmeerkampen
* Verslag Jeugdwedstrijden Trias 3 november
* Jeugdwedstrijden Trias 23 oktober
* Winst en verlies voor Trias
* Trias meisjes zetten goede prestatie neer bij Euregiotoernooi
* Spannende wedstrijden in het Triaspant
* Eerste uitwedstrijd van het seizoen jeugd Trias
* Goud en brons voor Mayra Monincx en Floortje Gerritsen van TTV Trias bij ranglijsttoernooi in Maasbracht
* Thomas Wijnhout behaalt knappe 12e plaats bij Internationaal Jeugdtoernooi Leuven
* Bart van der Zanden Nederlands Kampioen Para tafeltennis
* Trias op volle toeren bij afdelingskampioenschappen
* Eremetaal voor onze tafeltennistalenten! TRIAS jeugd goed op dreef bij de NK.
* Mayra Monincx behaald B-licentie - Op naar het Nederlands Kampioenschap
* Trias 2 - Rijssen 9
* Jeugd Trias speelt sterk in Soest

Jeugdteams van TTV Trias zijn weer begonnen

Eindelijk kunnen de spelers, na de winterstop, weer hun eerste competitiewedstrijden spelen. Zaterdag 25 januari zijn we weer begonnen met de eerste thuiswedstrijden. En je kon wel zien dat iedereen er weer veel zin in had om weer te tafeltennissen. Voor de starters was het helemaal spannend omdat het voor hen de eerste competitiewedstrijden waren. Om 10.00 uur was het gezellig druk in het Triasspant. Ook veel ouders waren aanwezig om in een lekkere warme speelzaal de spelers aan te moedigen. En onder het genot van een kopje koffie of thee viel dit goed uit te houden.

Trias 1 speelt dit jaar weer in de eerste klasse en hun tegenstander kwam uit Staphorst. Hier moest het dubbel de beslissing brengen. Myra heeft geen partij verloren en won ze alle drie. De beide andere teamgenoten zorgden voor 2 punten. En door winst in het dubbel werd het 6-4 voor Trias.

Trias 2 speelde tegen Wezep 1. En heier was het erg spannend. Kyan en Mees wonnen elk 1 wedstrijd en Nienke wist er 2 te winnen. Doordat Kyan en Mees het dubbel in 5 spannende games wisten te winnen kwam hier een 5-5 op het bord te staan.

Trias 3 tegen Rijssen 2 hielden het ook spannend. Sylke wist 2 wedstrijden te winnen en Stijn wist 1 potje te winnen. Ook voor 2 punten zorgde invaller Milan. Helaas verloren Sylke en Stijn het dubbel waardoor hier ook een 5-5 op het bord kwam te staan.

In de 5de klasse speelde Trias 4 ook al zon spannende pot. Ze moesten tegen Swift 6 uit Deventer. Hier wist Milan 3 potjes te winnen. M.a.w. het was dus zijn dag vandaag omdat hij in Trias 3 ook al 2 potjes wist te winnen. Ravi en Wes wisten allebei een partij te winnen. Hier moest dus ook het dubbel de beslissing brengen. Helaas verloren Milan en Wes deze wedstrijd waardoor ook hier een 5-5 uit kwam.

De starters, Trias 5, hun eerste wedstrijd was tegen Swift 7. Ondanks de spanning speelden ze heel erg goed. Het was wel jammer dat Swift met een speler minder was op komen dagen. Maar ja wie treurt daarom, die punten gaan automatisch naar Trias. Joep won zijn 2 partijen en ook Roos wist haar partijen te winnen. Het moest wel in 5 spannende games gebeuren. Maar ondanks de spanning won ze wel. Het dubbel, met Toby, werd ook gewonnen waardoor dit nieuwe team maar liefst met 5-0 wist te winnen.

COVID-19 Richtlijnen TTV Trias

Minicursus tafeltennis bij Trias

Sporten in Coronatijd: Voorst in beweging (de jeugd van Trias is weer begonnen met trainen)

Trias vlamt op de Nationale Jeugd Meerkampen

Trias 3 haalt uit in Enschede

Jeugdteams van TTV Trias zijn weer begonnen

Trias 2 (jeugd) kampioen!

Sterk optreden TTV Trias bij Nationale Jeugdmeerkampen