Home    Nieuws    Competitie    Standen    Uitleg jeugdtoernooien    Sponsors    Links    Facebook

* Minicursus tafeltennis bij Trias
* Trias vlamt op de Nationale Jeugd Meerkampen
* Trias 3 haalt uit in Enschede
* Jeugdteams van TTV Trias zijn weer begonnen
* Trias 2 (jeugd) kampioen!
* Sterk optreden TTV Trias bij Nationale Jeugdmeerkampen
* Verslag Jeugdwedstrijden Trias 3 november
* Jeugdwedstrijden Trias 23 oktober
* Winst en verlies voor Trias
* Trias meisjes zetten goede prestatie neer bij Euregiotoernooi
* Spannende wedstrijden in het Triaspant
* Eerste uitwedstrijd van het seizoen jeugd Trias
* Goud en brons voor Mayra Monincx en Floortje Gerritsen van TTV Trias bij ranglijsttoernooi in Maasbracht
* Thomas Wijnhout behaalt knappe 12e plaats bij Internationaal Jeugdtoernooi Leuven
* Bart van der Zanden Nederlands Kampioen Para tafeltennis
* Trias op volle toeren bij afdelingskampioenschappen
* Eremetaal voor onze tafeltennistalenten! TRIAS jeugd goed op dreef bij de NK.
* Mayra Monincx behaald B-licentie - Op naar het Nederlands Kampioenschap
* Trias jeugd goed vertegenwoordigd op het NJK-B
* Trias 2 - Rijssen 9
* Jeugd Trias speelt sterk in Soest

Trias op volle toeren bij afdelingskampioenschappen

Op zaterdag 18 mei vonden de afdelingskampioenschappen plaats in Enschede. Met 10 jeugdleden en vier senioren was Trias goed vertegenwoordigd. In de ochtend werd de toon al snel gezet tijdens het dubbeltoernooi van de jeugd, want de tafeltennissers van Trias had duidelijk hun zinnen gezet op de prijzen.

Mees Snoek en Quinten Gerritsen werden met een vliegende start tweede in de kwalificatiepoule. Daarna stoomden zij in de vervolgrondes met enig gemak door naar de finale. Ook daar bleven zij ongeslagen en zo werd het tweetal kampioen in de dubbelklasse. Thomas Wijnhout had tevens succes met zijn dubbelpartner van tafeltennisvereniging Swift. Zij behaalden de tweede plaats. Ook de senioren van Trias zorgden vroeg in de ochtend voor enig geweld achter de tafel. Bart van der Zanden en Niek Zeegers werden vol overtuiging eerste in kwalificatiepoule voor het enkelspel waardoor zij zich direct plaatsten voor de halve finales in de middag. In de middag verkeerden Bart en Niek nog steeds in topvorm, zij bleven ongeslagen en verdienden uiteindelijk de eerste plaats in hun individuele klasse en ook in het dubbeltoernooi. Het andere seniorenkoppel Pim van der Maten en Enrico Schotman strandden in de kwartfinale van het dubbeltoernooi. De Trias jeugd speelden in de middag het individuele toernooi in de verschillende competitieklassen. Quinten Gerritsen werd knap eerste in de kwalificatiepoule en bereikte uiteindelijk de halve finale en daarmee een derde plaats. Mees Snoek, Milan Munning en Floortje Gerritsen bereikten in hun klasse ook de vervolgronden, waardoor er uiteindelijk drie Triasspelers in de halve finale stonden. Floortje wist zich ten koste van Milan te plaatsen en uiteindelijk het toernooi te winnen. Mees en Milan werden derde. Ondanks goed spel eindigde het voor Wes Zweers, Kyan Broeker en Nienke Wijnhout het toernooi in de kwalificatiepoule. Alle spelers hebben TRIAS weer goed op de kaart gezet in afdeling Oost.

COVID-19 Richtlijnen TTV Trias

Minicursus tafeltennis bij Trias

Sporten in Coronatijd: Voorst in beweging (de jeugd van Trias is weer begonnen met trainen)

Trias vlamt op de Nationale Jeugd Meerkampen

Trias 3 haalt uit in Enschede

Jeugdteams van TTV Trias zijn weer begonnen

Trias 2 (jeugd) kampioen!

Sterk optreden TTV Trias bij Nationale Jeugdmeerkampen