Home    Nieuws    Competitie    Standen    Uitleg jeugdtoernooien    Sponsors    Links    Facebook

* Minicursus tafeltennis bij Trias
* Trias vlamt op de Nationale Jeugd Meerkampen
* Trias 3 haalt uit in Enschede
* Jeugdteams van TTV Trias zijn weer begonnen
* Trias 2 (jeugd) kampioen!
* Sterk optreden TTV Trias bij Nationale Jeugdmeerkampen
* Verslag Jeugdwedstrijden Trias 3 november
* Jeugdwedstrijden Trias 23 oktober
* Winst en verlies voor Trias
* Trias meisjes zetten goede prestatie neer bij Euregiotoernooi
* Spannende wedstrijden in het Triaspant
* Eerste uitwedstrijd van het seizoen jeugd Trias
* Goud en brons voor Mayra Monincx en Floortje Gerritsen van TTV Trias bij ranglijsttoernooi in Maasbracht
* Thomas Wijnhout behaalt knappe 12e plaats bij Internationaal Jeugdtoernooi Leuven
* Bart van der Zanden Nederlands Kampioen Para tafeltennis
* Trias op volle toeren bij afdelingskampioenschappen
* Eremetaal voor onze tafeltennistalenten! – TRIAS jeugd goed op dreef bij de NK.
* Mayra Monincx behaald B-licentie - Op naar het Nederlands Kampioenschap
* Trias jeugd goed vertegenwoordigd op het NJK-B
* Trias 2 - Rijssen 9
* Jeugd Trias speelt sterk in Soest

Eremetaal voor onze tafeltennistalenten! – TRIAS jeugd goed op dreef bij de NK.

Al eerder in dit tafeltennisseizoen hadden Femke van Schaik, Mayra Monincx, Thomas Wijnhout, Nienke Wijnhout en Floortje Gerritsen van tafeltennisvereniging TRIAS zich geplaatst om deel te nemen aan de Nederlandse Jeugd Kampioenschappen B. Deze werd afgelopen weekend gespeeld in Nijmegen. Zaterdagochtend werd er al vroeg ingespeeld voor een goede voorbereiding op het toernooi. Gelukkig zat de spirit er om 9:30 uur goed in en werd de ene na de andere pot gewonnen van tegenstanders uit het hele land. Desalniettemin, eindigde het voor Femke (junior) en Mayra (kadet) bij de kwalificatiepoule voor de kwartfinales.

Thomas (pupil), Nienke (pupil) als Floortje (welp) wisten zich wel te plaatsen voor het hoofdtoernooi. Thomas verloor in de kwalificatiepoule slechts één partij en stoomde daarna met overmacht, via de kwart en halve finale, door naar de finale van het toernooi. Daar verloor hij van een sterke speler uit Huissen en werd tweede.

Nienke bereikte de halve finale bij de meisjes pupillen, maar had een zware dobber aan haar tegenstander. Ondanks goed spel en doorzettingsvermogen, lukt het haar niet om de pot naar zich toe te trekken. Echter wel een verdiende derde plaats.

Floortje was de meest verrassende speelster dit weekend. Het lukte haar om zich als laatst geplaatste speler van het welpentoernooi toch te plaatsen voor een plek in de kwartfinale. Hiervoor versloeg zij vier hoger geplaatste speelsters. Daarna werd de kwartfinale in een vijfde game met slechts twee punten verschil beslist met Floortje als winnaar. Na deze zenuwslopende en vermoeiende wedstrijd moest Floortje in de halve finale uiteindelijke haar meerdere bekennen aan de latere winnares van het toernooi. Met drie keer eremetaal, één zilveren en twee bronzen plakken, was TRIAS al super trots op haar jeugd.

Echter, met dit eremetaal plaatsten Thomas, Nienke en Floortje zich ook voor het A-toernooi op zondag 12 mei bij de top 15 van Nederland. Uiteraard waren zij ook hier van de partij. Op het allerhoogste niveau verrasten Thomas en Floortje wederom door ook hier nog een wedstrijd naar zich toe te trekken. Alle TRIAS-talenten hebben een goede indruk achtergelaten. We kijken uit naar het vervolg.

COVID-19 Richtlijnen TTV Trias

Minicursus tafeltennis bij Trias

Sporten in Coronatijd: Voorst in beweging (de jeugd van Trias is weer begonnen met trainen)

Trias vlamt op de Nationale Jeugd Meerkampen

Trias 3 haalt uit in Enschede

Jeugdteams van TTV Trias zijn weer begonnen

Trias 2 (jeugd) kampioen!

Sterk optreden TTV Trias bij Nationale Jeugdmeerkampen