Home    Nieuws    Competitie    Standen    Uitleg jeugdtoernooien    Sponsors    Links    Facebook

* Minicursus tafeltennis bij Trias
* Trias vlamt op de Nationale Jeugd Meerkampen
* Trias 3 haalt uit in Enschede
* Jeugdteams van TTV Trias zijn weer begonnen
* Trias 2 (jeugd) kampioen!
* Sterk optreden TTV Trias bij Nationale Jeugdmeerkampen
* Verslag Jeugdwedstrijden Trias 3 november
* Jeugdwedstrijden Trias 23 oktober
* Winst en verlies voor Trias
* Trias meisjes zetten goede prestatie neer bij Euregiotoernooi
* Spannende wedstrijden in het Triaspant
* Eerste uitwedstrijd van het seizoen jeugd Trias
* Goud en brons voor Mayra Monincx en Floortje Gerritsen van TTV Trias bij ranglijsttoernooi in Maasbracht
* Thomas Wijnhout behaalt knappe 12e plaats bij Internationaal Jeugdtoernooi Leuven
* Bart van der Zanden Nederlands Kampioen Para tafeltennis
* Trias op volle toeren bij afdelingskampioenschappen
* Eremetaal voor onze tafeltennistalenten! TRIAS jeugd goed op dreef bij de NK.
* Mayra Monincx behaald B-licentie - Op naar het Nederlands Kampioenschap
* Trias 2 - Rijssen 9
* Jeugd Trias speelt sterk in Soest

Eerste thuiswedstrijd jeugd Trias 2019

Trias 1 Wijhe 1 Het afgelopen weekend speelden Femke van Schaik en Amber Schierholz hun eerste thuiswedstrijd van het nieuwe kalenderjaar tegen Wijhe. In partij n wist Femke er voor te zorgen dat Trias op een 1 0 voorsprong kwam. Vervolgens nam Wijhe het heft in handen en won het de daaropvolgende vijf wedstrijden. Nadat Amber in wedstrijd zeven nog een punt binnenhaalde voor Trias, geloofde het thuispubliek nog in een come back. Dit geloof werd al snel om zeep geholpen door Wijhe. In de laatste wedstrijd wist Femke er nog voor te zorgen dat de verliespartij beperkt bleef. Eindstand: 3 - 7.

Trias 2 NTC Leogang 3

Het derde team van Leogang uit Nunspeet kwam op bezoek bij Floortje Gerritsen, Nienke Wijnhot en Kyan Broekers van Trias 2. Leogang begon voortvarend aan de wedstrijd. De eerste twee partijen wisten zij te winnen. In wedstrijd drie wist Kyan de spanning terug te brengen. In de dubbel kon Trias er niet voor zorgen dat het terugkwam tot een gelijkspel. Nadat Nienke nog twee partijen winnend wist af te sluiten won ook Kyan nog n partij. Hierdoor kwam er een eindstand van 4 6 op het scorebord.

Trias 3 Wijhe 2

Stijn Kamminga, Boris Horstink en Quinten Gerritsen namen het ook op tegen een team uit Wijhe. Titelkandidaat Wijhe begon matig aan de wedstrijd. Namens Trias wist Stijn ervoor te zorgen dat de Twellose vereniging begon met een voorsprong. In de wedstrijden die daarop volgde wist Wijhe telkens aan het langste eind te trekken op wedstrijd vijf na. Tijdens deze wedstrijd wist Quinten in een spectaculaire vijfsetter nog n punt binnen te slepen namens Trias. Eindstand 2 8.

Trias 4 Effekt `74 3

In de starters klasse kon Effekt het afgelopen weekend geen vuist maken tegen Raffaella Nettuno, Wes Zweers en Joep Kamminga. Het Trias trio wist in alle vijf de partijen de Overijsselse vereniging te overklassen. Eindstand 0 - 5. Door dit geweldige resultaat delen zij nu de koppositie samen met DTV `84.

COVID-19 Richtlijnen TTV Trias

Minicursus tafeltennis bij Trias

Sporten in Coronatijd: Voorst in beweging (de jeugd van Trias is weer begonnen met trainen)

Trias vlamt op de Nationale Jeugd Meerkampen

Trias 3 haalt uit in Enschede

Jeugdteams van TTV Trias zijn weer begonnen

Trias 2 (jeugd) kampioen!

Sterk optreden TTV Trias bij Nationale Jeugdmeerkampen