Jeugdwedstrijden Trias

Het eerste jeugdteam van Trias had een zware dobber tegen de Toekomst uit Lochem. In de gelijk opgaande wedstrijden konden alleen Thomas Wijnhout en Femke van Schaik punten binnenslepen voor het Twellose team. Uitendelijk werd er nipt verloren met 4 -6. Trias 2 boekte een prima resultaat tegen DSC, koploper van de derde klasse. Mees Snoek, Kyan Broekers en Levi van Hunnik gingen met een gelijkspel van 5 5 weer huiswaarts. Nienke Wijnhout, Sem Zweers & Floortje Gerritsen reisden afgelopen weekend af naar Zwolle om daar te spelen tegen TTV Zwolle.

Ze wisten in spannende partijen ervoor te zorgen dat de wedstrijd ook hier onbeslist bleef: 5 5. Quinten Gerritsen, Stijn Kamminga en Boris Horstink konden grote stappen maken afgelopen weekend tegen hekkensluiter Borne en dat deden ze ook. In een ruime overwinning van 1 - 9 werd de tegenstander volledig van het kastje naar de muur gestuurd. In de starterklassen hadden de teams het wat zwaarder van Trias zowel Trias 5 als 6 wisten helaas beide de wedstrijden te verliezen.

Kersttoernooi basisscholen, geef je nu op!

Verslag Kwartfinale Nationale Jeugdmeerkampen

Jeugdwedstrijden Trias