Kraker bij de jeugd

In de hoofdklasse A stond er het afgelopen weekend een echte degradatiekraker op het programma.

Heino 1 Trias 1

Femke van Schaik, Amber Schierholz en Thomas Wijnhout begonnen sterk tegen Heino. Nadat alledrie n enkel hadden gespeeld stond de vereniging uit Twello met 1 2 voor. Vervolgens nam Heino het heft in handen en kantelde de wedstrijd in het voordeel van de Overijsselse club. Eindstand: 6 4.

Torenstand 2 Trias 2

Kyan Broekers, Levi van Hunnik en Mees Snoek speelden namens Trias 2 afgelopen zaterdag tegen Torenstad uit Zutphen. Torenstad begon ijzersterk. Dit team won haar eerste vijf partijen tegen Trias. Vervolgens wist Levi, toch wel aardig in vorm dit seizoen nog twee enkelpartijen waardoor de eer toch nog werd gered voor de Twellonaren. Eindstand 8 -2.

GTC 2 Trias 3

Hekkensluiter van de 5e Klasse GTC kwam goed uit de startblokken tegen Sem Zweers, Nienke Wijnhout en Quinten Gerritsen. De eerste twee winstpartijen werden namelijk gepakt door het team uit Genemuiden. Vervolgens wist Quinten namens Trias het tij te keren. Hierdoor groeide het vertrouwen met de wedstrijd voor de Twellonaren. Ook Sem en Nienke wisten punten te pakken voor Trias. Uiteindelijk bracht dit tot een welverdiende overwinning van 3 7 in het voordeel van Trias.

Hatac 2 Trias 4

Milan Munning, Stijn Kamminga en Boris Horstink reisden het afgelopen weekend af naar Haaksbergen. Het drietal mocht het daar opnemen tegen het tweede jeugdteam van Hatac. Milan wist ervoor te zorgen dat Trias op voorsprong kwam. Deze voorsprong gaf het team uit Twello de gehele wedstrijd niet meer weg mede dankzij een winstpartij van Boris, twee van Stijn en in totaal drie van Milan! Eindstand 3 7.

Kersttoernooi basisscholen, geef je nu op!

Verslag Kwartfinale Nationale Jeugdmeerkampen

Jeugdwedstrijden Trias