Zondag 28 oktober zijn de regionale ronden gespeeld van de nationale jeugdmeerkampen. Thomas Wijnhout, Kyan Broekers, Quinten Gerritsen, Nienke Wijnhout en Floortje Gerritsen van tafeltennisvereniging Trias waren van de partij. De jongens speelden hun wedstrijden in Zutphen en hadden een zware poule-indeling. Desalniettemin wist Thomas zich te plaatsen voor de kwartfinale door alle partijen te winnen. Voor Kyan en Quinten eindigde dit toernooi bij de regionale ronde. Ook de dames waren succesvol en speelden hun partijen in Lochem. Floortje behaalde een eerste plaats bij de welpen. Nienke verdiende een tweede plaats bij de pupillen. Zij moest haar meerdere bekennen aan een sterke pupil uit Lochem. Floortje is daarmee verzekerd van een plaats in de kwartfinale. Voor Nienke is het nog even afwachten of dit een voldoende prestatie is voor het vervolg. Wordt vervolgd!

Kyan (R)

Quinten (R)

Thomas (L)

Thomas Wijnhout wint Ranglijsttoernooi Maasbracht 2018

Triasjeugd weer van start

Bart van der Zanden Nederlands Kampioen C!!!

Verslag Jeugdcup 2018