Home    Nieuws    Competitie    Standen    Uitleg jeugdtoernooien    Sponsors    Links    Facebook

* Trias vlamt op de Nationale Jeugd Meerkampen
* Trias 3 haalt uit in Enschede
* Jeugdteams van TTV Trias zijn weer begonnen
* Trias 2 (jeugd) kampioen!
* Sterk optreden TTV Trias bij Nationale Jeugdmeerkampen
* Verslag Jeugdwedstrijden Trias 3 november
* Jeugdwedstrijden Trias 23 oktober
* Winst en verlies voor Trias
* Trias meisjes zetten goede prestatie neer bij Euregiotoernooi
* Spannende wedstrijden in het Triaspant
* Eerste uitwedstrijd van het seizoen jeugd Trias
* Goud en brons voor Mayra Monincx en Floortje Gerritsen van TTV Trias bij ranglijsttoernooi in Maasbracht
* Thomas Wijnhout behaalt knappe 12e plaats bij Internationaal Jeugdtoernooi Leuven
* Bart van der Zanden Nederlands Kampioen Para tafeltennis
* Trias op volle toeren bij afdelingskampioenschappen
* Eremetaal voor onze tafeltennistalenten! TRIAS jeugd goed op dreef bij de NK.
* Mayra Monincx behaald B-licentie - Op naar het Nederlands Kampioenschap
* Trias 2 - Rijssen 9
* Jeugd Trias speelt sterk in Soest

Trias 1 DTV 1

Trias 1 nam het afgelopen weekend op tegen DTV uit Dalfsen. Thomas Wijnhout begon namens de Twellonaren sterk aan de wedstrijd,hij wist zijn eerste partij overtuigend te winnen. Amber Schierholz en Femke van Schaik konden helaas dit begin niet voort te zetten voor Trias. Nadat ook de dubbel werd gewonnen door DTV liep Trias de rest van de wedstrijd achter de feiten aan. Uiteindelijk wist het drietal allemaal nog een enkel te winnen. Dit was niet genoeg voor de overwinning. Eindstand 4-6.

Trias 2 Swift 4

Mees Snoek, Levi van Hunnik en Kyan Broekers ontvingen afgelopen zaterdag Swift uit Deventer. Deze derby begon voor Trias prima! Levi wist ervoor te zorgen dat de wedstrijd begonnen werd met een voorsprong. Echter in wedstrijd twee namen de Deventernaren het heft in handen en begonnen zij wedstrijd na wedstrijd te winnen. In de laatste wedstrijd wist opnieuw Levi nog voor een Triaspunt te zorgen. Hierdoor eindigde de wedstrijd in 2 8.

Trias 3 DTV 2

Floortje Gerritsen, Sem Zweers en Nienke Wijnhout mochten het opnemen tegen het tweede team van DTV. Floortje wist ervoor te zorgen dat Trias goed uit de startblokken te komen om gelijk de eerste partij winnend af te sluiten. Vervolgens konden Sem en Nienke dit niet voort zetten. In de dubbel kon Trias terugkomen in de wedstrijd maar dit werd helaas niet juist uitgevoerd. In de resterende wedstrijden wisten Sem en Nienke allebei nog wel een punt binnen te slepen. Hierdoor eindigde de wedstrijd in 3 7.

Trias 4 Swift 5

Op voorhand van de wedstrijd wisten Quinten Gerritsen, Boris Horstink en Milan Munning wat hen te wachten stond, namelijk een wedstrijd tegen het onverslaanbare Swift 5. De koploper uit Deventer begon ijverig aan de wedstrijd en hield dit de gehele wedstrijd vol. Ondanks pogingen van het Triasduo was Swift 5 te sterk. Eindstand 0 10.

Trias 5 De Brug 3

In de Starterscompetitie poule B ontvingen Joep Kamminga en Wes Zweers de koploper uit Apeldoorn: de Brug. Ondanks talloze pogingen van het Triasduo konden ze helaas niet tippen aan het niveau van de ploeg uit Apeldoorn. Helaas moesten zij het hoofd buigen na een 0-5 nederlaag.

Trias 6 Effekt 74.

Raffaella, Noa Keukens en Romee Palm kregen direct concurrent Effekt op bezoek. In een hevige strijd om degradatie speelden de dames van dit Triasteam een uitstekende wedstrijd. Echter wisten ze dit niet om te buigen tot een overwinning. Uiteindelijk wist alleen Noa een punt in de wacht te slepen. Eindstand: 1 4.

Sporten in Coronatijd: Voorst in beweging (de jeugd van Trias is weer begonnen met trainen)

Trias vlamt op de Nationale Jeugd Meerkampen

Trias 3 haalt uit in Enschede

Jeugdteams van TTV Trias zijn weer begonnen

Trias 2 (jeugd) kampioen!

Sterk optreden TTV Trias bij Nationale Jeugdmeerkampen

Verslag Jeugdwedstrijden Trias 3 november

Jeugdwedstrijden Trias 23 oktober

Winst en verlies voor Trias

Trias meisjes zetten goede prestatie neer bij Euregiotoernooi

Spannende wedstrijden in het Triaspant

Eerste uitwedstrijd van het seizoen jeugd Trias

Goud en brons voor Mayra Monincx en Floortje Gerritsen bij ranglijsttoernooi in Maasbracht

Bart van der Zanden Nederlands Kampioen Para tafeltennis

Trias op volle toeren bij afdelingskampioenschappen

Eremetaal voor onze tafeltennistalenten! TRIAS jeugd goed op dreef bij de NK.

Mayra Monincx behaalt B-licentie - Op naar het Nederlands Kampioenschap