Afgelopen zaterdag was het een drukte van belang in het clubgebouw van Trias. Er werden op 6 verschillende tafels gestreden om de punten. Trias 1 wist met Thomas Wijnhout, Amber Schierholz en Femke van Schaik er een spannende ochtend van te maken tegen De Toekomst. Echter wist het team uit Lochem uiteindelijk te winnen met 4 6. Een tafel verderop hadden Levi van Hunnik, Kyan Broekers en Mees Snoek een veel lastigere tegenstander, DSC. Levi wist namens Trias nog wel 2 punten binnen te slepen waarmee de schade ietwat beperkt bleef. Einstand: 2 8. Sem Zweers, Floortje Gerritsen en Nienke Wijnhout speelden een uitstekende wedstrijd afgelopen zaterdag.

Dit trio wist er voor te zorgen dat TTV Zwolle werd verslagen. In set 8 was de wedstrijd al beslist in het voordeel van de Twellonaren. TTV Zwolle wist daarna nog wel twee partijen te winnen waardoor er een 6 4 eindstand ontstond op het scorebord. Op tafel 4 werd de wedstrijd gespeeld tussen Trias en Borne. In een gelijk opgaande partij wist uiteindelijk het team van Boris Horstink, Quinten Gerritsen en Stijn Kamminga namens Trias te winnen. In de starters competitie bleek voor Trias 5 en 6 tegenstanders Rijssen en Vined iets te hoog gegrepen. Joep Kamminga en Wes Zweers grepen namens Trias 5 jammerlijk vaak aan het kortste eind. Joep wist nog wel een punt te pakken. Eindstand: 1 4. Noa Keukens, Romee Palm en Rafaella Nettano speelden tegen titelkandidaat Rijssen. Het team uit Overijssel speelde een zeer degelijke wedstrijd en won de partij met 0 -5.

Thomas Wijnhout wint Ranglijsttoernooi Maasbracht 2018

Triasjeugd weer van start

Bart van der Zanden Nederlands Kampioen C!!!

Verslag Jeugdcup 2018