Verslag Jeugdcup 2018

In het weekeinde van 7 en 8 juli is er weer gestreden om de NTTB Jeugdcup. Dit is een tweedaagse wedstrijd tussen alle afdelingen van de NTTB, waarbij zowel bij de meisjes als de jongens de sterkste welpen en pupillen van Nederland hebben gestreden om de hoofdprijs. Deze wedstrijden zijn gespeeld op het Nationaal Sportcentrum Papendal.

Bij de meisjes welpen deden Floortje Gerritsen en Nienke Wijnhout mee. Zij zijn met andere spelers van afdeling Oost namens Team Oost 7e geworden. Zowel Floortje als Nienke wisten ongeveer de helft van hun enkelpartijen te winnen. Dat was echt knap aangezien de top van Nederland aan dit toernooi meedeed!

Bij de jongens deed Quinten Gerritsen mee. De jongens team van Afdeling Oost en wisten een 8e plaats te behalen. Voor Quinten en zijn teamgenoten was dit een net te zwaar toernooi. Ook niet gek aangezien ook bij de jongens allemaal nationale toppers meededen.

Het toernooi was een mooie ervaring. Niet alleen omdat de kinderen in het shirt van de afdeling tegen de nationale top mochten spelen, maar ook omdat er een overnachting op Papendal bij zat.

Tot slot nog even een bedankje voor alle coaches en Irene en Ton in het bijzonder: Zij hebben elk bijna 50(!) wedstijden gecoacht. Een topprestatie op zich!

Thomas Wijnhout wint Ranglijsttoernooi Maasbracht 2018

Triasjeugd weer van start

Bart van der Zanden Nederlands Kampioen C!!!

Verslag Jeugdcup 2018

Verslag afdelingskampioenschappen 2018

Trias jeugd goed vertegenwoordigd op NJK-B