Zaterdag 9 juni stonden de jeugdleden van Trias al vroeg paraat voor de clubkampioenschappen. In de ochtend werd er door de competitie spelende kinderen een dubbeltoernooi gespeeld. In een 7-kamp werd gestreden om de dubbeltitel. De dubbels waren erg aan elkaar gewaagd, maar uiteindelijk was het duidelijk dan Femke van Schaik en Wes Zweers de ongeslagen kampioenen waren voor 2018.

Tijdens de lunch was er even tijd om weer op te laden voor het enkeltoernooi. Hier werd gespeeld in de junioren-, pupillen- en welpenklasse. Ook bij de jeugdspelers die nog niet aan de reguliere competitie deelnemen werd gespeeld om de titel van clubkampioen. Hiervoor werd naast een klein toernooi ook een circuit van spelletjes gedaan. Halverwege de middag was de uitslag duidelijk en konden veel jeugdleden een prijsje in ontvangst nemen. Uitslag: Junioren: 1. Femke van Schaik, 2. Thomas Wijnhout, 3. Loes van der Kamp. Pupillen: 1. Kyan Broekers, Milan Munning, 3. Stijn Kamminga. Welpen: 1. Quinten Gerritsen, 2. Wes Zweers, 3. Mees Snoek. Starters: 1. Romee Palm & Roos Gerritsen, 2. Eline Hendriksen, 3. Raffaella Nettuno & Lonneke van Heusden.

Kersttoernooi basisscholen, geef je nu op!

Verslag Kwartfinale Nationale Jeugdmeerkampen

Jeugdwedstrijden Trias