Verslag afdelingskampioenschappen 2018

Tijdens de afdelingskampioenschappen 2018 was Trias weer goed vertegenwoordigd met de jeugd. 11 jeugdleden en 3 senioren namen deel aan het overbezette toernooi. Bij de jeugd deden mee: Femke, Loes en Thomas in de 2e klasse en Kyan, Quinten, Mees, Milan, Sem, Wes, Floortje en Nienke in de startersklasse. Bij de senioren verschenen Pim, Enrico (beide F licentie) en Niek (C/D licentie) achter de tafel,

Jeugd

Eerst werd er bij de gedubbeld en later op de dag vond het enkeltoernooi plaats. Na een wat stroeve start van het toernooi begon de poulefase. Hierin werden alle dubbels uitgeschakeld, behalve Kyan / Milan en Nienke / Floortje in de startersklasse. En die troffen elkaar in de kwartfinale. Het werd een spannende wedstrijden die Kyan en Milan uiteindelijk met 2-1 wonnen. En daar bleef het niet bij: Ze wonnen ook de halve finale en zelfs de finale! Dus ze gingen beide met een mooie beker naar huis!

Hierna was het tijd voor het enkelspel. Hierin wisten Nienke en Kyan zich te plaatsen voor de volgende ronde in de startersklasse en Thomas deed toch wel verrassend hetzelfde in de 2e klasse. Nienke en Thomas sneuvelden hierna beide in de kwartfinale. Kyan plaatste zich echter nog keurig voor de halve finale, maar verloor toen nipt zijn wedstrijd. Dus net geen tweede beker voor hem.

Senioren

Pim, Enrico en Niek wisten in het enkeltoernooi geen aansprekende resultaten te behalen. In het dubbelspel waren Pim en Enrico echter niet te stuiten. Ze drongen uiteindelijk door tot de finale.

Het was inmiddels al 1830 uur en deze wedstrijd was letterlijk de allerlaatste wedstrijd van het toernooi.Terwijl de zaal al werd leeggeruimd werd de titel onder luid gejuich van de overgebleven Trias-supporters binnengehaald. Klasse mannen!

Voor een aantal was het een zeer lange dag en ondanks het chaotische verloop was het toch wel weer een geslaagd toernooi. Trias behaalde een paar prima resultaten en enkele verdiende bekers.

Kersttoernooi basisscholen, geef je nu op!

Verslag Kwartfinale Nationale Jeugdmeerkampen

Jeugdwedstrijden Trias