Home    Agenda    Nieuws    Competitie    Standen en uitslagen    Sponsors    Links    Facebook

Trias 2 Rijssen 9

Het tweede jeugdteam van Trias nam het afgelopen zaterdag op tegen Rijssen. Op voorhand van deze middag voerde Trias de ranglijst aan en was Rijssen hekkensluiter van de Jeugd Startersklasse Poule D. Kyan Broekers mocht namens de vereniging uit Twello de wedstrijd beginnen. Dit deed hij vol overtuiging en zette zijn tegenstander met weinig moeite aan de kant in een viersetter. Ook zijn compagnon Stijn Kamminga wist zijn eerste partij overtuigend af te sluiten.

Hij won in drie sets. Vervolgens wist het Trias-duo ook de dubbel af te sluiten. Dit hield in dat de overwinning in ieder geval al binnen was voor het team uit Twello. Echter om de koppositie steviger in handen te krijgen wisten beide spelers allebei nog n partij te winnen waardoor er uiteindelijk een prima resultaat werd geboekt: 5 0. Dit houdt in dat Trias met n wedstrijd in de meerderheid 5 punten voorsprong heeftop directe concurrent voor het kampioenschap: DTV `84.

Nienke Wijnhout wint B-Kwalificatietoernooi Aalsmeer

Verslag afdelingskampioenschappen 2018

Trias jeugd goed vertegenwoordigd op het NJK-B

Trias 2 - Rijssen 9

Trias 1 - Zwartsluis 1

Trias 2 en 5 strijden om koppositie

Jeugd Trias speelt sterk in Soest

Femke van Schaik wint tafeltennis ranglijsttoernooi Assen!

Trias goed vertegenwoordigd bij de Nationale Jeugdmeerkampen