Home    Agenda    Nieuws    Competitie    Standen en uitslagen    Sponsors    Links    Facebook

Trias 1 Zwartsluis 1

Afgelopen zaterdag namen de jeugdspelers van Trias 1, de koploper van de 2e Klasse het op tegen Zwartsluis, op voorhand de nummer 2 van de ranglijst. Het beloofde dus een echte kraker te worden tussen de beide partijen.

Levi van Hunnik wist er in zijn eerste wedstrijd ervoor te zorgen dat Trias op voorsprong kwam. Deze partij wist hij overtuigend te winnen met 3 0. Vervolgens kon Loes van de Kamp dit helaas niet voortzetten. De wedstrijd voor de dubbel wist Femke van Schaik er opnieuw voor te zorgen dat Zwartsluis tegen een achterstand aan moest kijken. In wedstrijd 6 werd het pas echt zichtbaar hoe dicht deze beide partijen bij elkaar stonden. Deze partij zag Levi uiteindelijk in een vijfsetter nipt verloren gaan. In de partijen die daarop volgde wist onder andere Loes ook nog een wedstrijd winnend af te sluiten. Uiteindelijk kwam er een terechte 5 5 eindstand op het scorebord te staan.

Nienke Wijnhout wint B-Kwalificatietoernooi Aalsmeer

Verslag afdelingskampioenschappen 2018

Trias jeugd goed vertegenwoordigd op het NJK-B

Trias 2 - Rijssen 9

Trias 1 - Zwartsluis 1

Trias 2 en 5 strijden om koppositie

Jeugd Trias speelt sterk in Soest

Femke van Schaik wint tafeltennis ranglijsttoernooi Assen!

Trias goed vertegenwoordigd bij de Nationale Jeugdmeerkampen