Jeugd Trias speelt sterk in Soest

Afgelopen zaterdag speelden Kyan Broekers en Thomas Wijnhout het tafeltennis ranglijsttoernooi in Soest. Ze kwamen beide uit in pupillentoernooi. Voor Kyan was de poule net te sterk, hij werd vijfde. Thomas had meer succes, hij plaatste zich voor de achtste finales. Daarin trof hij een sterkere tegenstander. Het lukte Thomas dan ook niet om nog verder te komen, maar dit was al heel erg knap! (Klik hier voor een filmpje)

Op zondag was het de beurt aan Femke van Schaik, Quinten en Floortje Gerritsen, Sem en Wes Zweers en Nienke Wijnhout. Bij de jongens welpen werden Wes en Sem helaas laatste. Quinten wist dat net te voorkomen door in de laatste partij een 2-0 achterstand om te buigen in winst! Floortje en Nienke wonnen beide drie partijen en werden 3e. Net niet genoeg om door te gaan. Nienke verloor de strijd om de tweede plaats zelfs met 11-9 in de vijfde. Ze was dus erg dicht bij!

Femke heeft pasgeleden haar B licentie gehaald. Haar debuut op een B-ranglijsttoernooi was geweldig: Ze kwam meteen een zware poule door plaatste zich voor de kwartfinale. Wat een verrassing! In de kwartfinale speelde Femke nog steeds heel goed. In de vierde game kreeg ze zelfs een matchpoint! Helaas ging het toen mis. Ze verloor de 4e en de 5e game en was toen dus uitgeschakeld. Toch een heel knap resultaat!

De jeugd van Trias behaalde dus een kwartfinale, een achtste finale en een paar mooie klasseringen in de poule. Dit moest gevierd worden en dat gebeurde bij de McDonalds!

Kersttoernooi basisscholen, geef je nu op!

Verslag Kwartfinale Nationale Jeugdmeerkampen

Jeugdwedstrijden Trias