Home    Agenda    Nieuws    Competitie    Standen en uitslagen    Sponsors    Foto's    Links    Facebook

2018-02-18

Femke van Schaik wint tafeltennis ranglijst toernooi Assen!

Femke van Schaik heeft vandaag het tafeltennis ranglijsttoernooi in Assen gewonnen bij de meisjes junioren. Daarmee tikt zij aan bij de top 50 van Nederland in haar leeftijdscategorie. Femke had een sterke toernooi indeling waarbij gespeeld werd in een 10-kamp. De meisjes die uit heel Nederland waren afgereisd om naar Assen te komen moesten echter n voor n buigen voor het tactisch sterke spel van de Twellose. Ondanks dat Femke zondag haar debuut maakt op het nationale ranglijsttoernooi, was zij goed gefocust en liet zich niet afleiden om de winst te pakken. Aan het einde van de dag kon Femke met de beker huiswaarts. Zij verdient met dit kampioenschap tevens een B-licentie en mag daarmee uitkomen op onder andere de Nederlands Kampioenschappen in april 2018.

Niet alleen Femke was in Assen van de partij. Trias werd ook vertegenwoordigd door Kyan Broekers, Quinten Gerritsen, Sem Zweers en Floortje Gerritsen. Zij speelden ook voor de eerste keer een nationaal toernooi. Ondanks dat zij geen kampioenschap voor hen in zat dit keer, speelden zij niet onverdienstelijk en wisten een aantal spannende wedstrijden naar zich toe te trekken. Deze jonge talenten laten vast nog vaker van zich horen!

Jeugd Trias speelt sterk in Soest

Femke van Schaik wint tafeltennis ranglijsttoernooi Assen!

Trias goed vertegenwoordigd bij de Nationale Jeugdmeerkampen

Ranglijsttoernooi Tilburg 2017