Ranglijsttoenooi Tilburg 2017

Thomas deed afgelopen zaterdag mee aan het ranglijsttoernooi in Tilburg. Traditioneel is dit een sterk bezet toernooi en dat bleek ook wel uit de poule waarin hij was ingedeeld. Geen enkele partij zou makkelijk worden. Tijdens de eerste partij bleek helaas ook dat Thomas niet zijn beste dag had. Hij was te snel afgeleid en ook bewoog hij minder goed dan normaal. Daarnaast was de tegenstander te goed en dus verloor Thomas. Ook de tweede en derde wedstrijd verloor hij, maar dat was eigenlijk onnodig. Qua spel leek hij minstens even goed of misschien zelfs de betere, maar hij kon zichzelf niet zover krijgen om een goede wedstrijd te spelen.

Om even de gedachten te vezetten, werd in de kantine een chip-pauze gehouden. Na deze onderbrekening verscheen er een andere Thomas achter de tafel. Dit keer lachend en rustig spelend. De eerste overwinning was meteen het gevolg. En gelukkig kon hij dit ook laten zien in zijn laatste wedstrijd, waardoor er toch nog twee overwinningen op het scorebord kwamen te staan!

Na een moeizame start wist Thomas dus toch nog het toernooi voor zichzelf positief af te sluiten. De kwartfinale haalde hij niet, maar wellicht dat dat een volgende keer wel lukt.

Kersttoernooi basisscholen, geef je nu op!

Verslag Kwartfinale Nationale Jeugdmeerkampen

Jeugdwedstrijden Trias