Home    Agenda    Nieuws    Competitie    Standen en uitslagen    Sponsors    Foto's    Links    Facebook

2018-02-18

Thomas mist kwartfinale op haar na tijdens Ranglijsttoernooi Hoorn

Het tweede C-ranglijsttoernooi van het seizoen vond afgelopen zaterdag plaats in Hoorn. Thomas was ook dit keer de enige deelnemer van Trias en had er erg veel zin in.

Vooraf leek de poule van 6 spelers te zwaar om door te komen, maar toen Thomas de eerste 3 partijen op zijn naam had geschreven, leken de kansen op een kwartfinaleplaats ineens een stuk groter geworden. De vierde partij verloor Thomas echter met 3-0 ( spoiler: van de latere toernooiwinnaar, Danil van der Heide). En dus moest de laatste pot worden gewonnen.

Thomas begon sterk tegen Lauren Klerx en pakte de eerste twee games. Maar toen stokte de machine. Thomas ging meer fouten maken en Lauren profiteerde optimaal. Thomas verloor daardoor met 2-3 en was dus uitgeschakeld.

Het was voor Thomas weer een mooie ervaring waarin hij goed spel liet zien. Alleen jammer van de laatste twee games. Op naar het volgende toernooi, en dan met wat meer spelers van Trias?

Jeugd Trias speelt sterk in Soest

Femke van Schaik wint tafeltennis ranglijsttoernooi Assen!

Trias goed vertegenwoordigd bij de Nationale Jeugdmeerkampen

Ranglijsttoernooi Tilburg 2017