Thomas mist kwartfinale op haar na tijdens Ranglijsttoernooi Hoorn

Het tweede C-ranglijsttoernooi van het seizoen vond afgelopen zaterdag plaats in Hoorn. Thomas was ook dit keer de enige deelnemer van Trias en had er erg veel zin in.

Vooraf leek de poule van 6 spelers te zwaar om door te komen, maar toen Thomas de eerste 3 partijen op zijn naam had geschreven, leken de kansen op een kwartfinaleplaats ineens een stuk groter geworden. De vierde partij verloor Thomas echter met 3-0 ( spoiler: van de latere toernooiwinnaar, Danil van der Heide). En dus moest de laatste pot worden gewonnen.

Thomas begon sterk tegen Lauren Klerx en pakte de eerste twee games. Maar toen stokte de machine. Thomas ging meer fouten maken en Lauren profiteerde optimaal. Thomas verloor daardoor met 2-3 en was dus uitgeschakeld.

Het was voor Thomas weer een mooie ervaring waarin hij goed spel liet zien. Alleen jammer van de laatste twee games. Op naar het volgende toernooi, en dan met wat meer spelers van Trias?

Thomas Wijnhout wint Ranglijsttoernooi Maasbracht 2018

Triasjeugd weer van start

Bart van der Zanden Nederlands Kampioen C!!!

Verslag Jeugdcup 2018

Verslag afdelingskampioenschappen 2018

Trias jeugd goed vertegenwoordigd op NJK-B