Tafeltennisvereniging Trias
    Home    Agenda    Nieuws    Competitie    Standen    Uitleg jeugdtoernooien    Sponsors    Links    Facebook 

logo.jpg

“SponsorKliks,

jeugd.jpg

 

Tafeltennis Trias doet prima zaken

Trias 1 Torenstad 1

Het eerste jeugdteam van Trias nam het afgelopen weekend op tegen het Zutphense Torenstad. Femke van Schaik en Levi van Hunnik wisten ervoor te zorgen dat de voorsprong al vroeg een feit was voor de Twellonaren. Vervolgens wist Torenstad wel iets gas terug te geven waarna er een gelijke stand was na het dubbelspel. Nadat de dubbel was gespeeld wist ook Loes van de Kamp haar eerste partij van deze zaterdag winnend af te sluiten. Dit bracht haar teamgenoten genoeg power om de winstpartijen voort te zetten. Uiteindelijk won Trias met 6 4.

Trias 2 Leogang 5

Quinten Gerritsen, Kyan Broekers en Thomas Wijnhout, namens Trias 2 speelden afgelopen zaterdag tegen Leogang uit Nunspeet. Nadat Quinten zijn eerste partij verloren zag gaan wist het team uit Twello de wedstrijd volledig te kantelen. Met winst partijen van Kyan en Thomas zag het er al snel naar uit dat dit een gemakkelijke middag zou gaan worden voor Trias. Ook Quinten wist zijn steentje toch nog bij te dragen bij de verdienstelijke 8 2 overwinning.

Effekt `74 2 Trias 3

Het derde team van Trias speelden afgelopen weekend tegen Effekt ` 74. In de starters klasse werd er volop gestreden om de punten te behalen. Sem Zweers wist zijn eerste partij in een spannende wedstrijd winnen af te sluiten. Vervolgens viel bij de partij van Noa Keukens, ook namens Trias de uitslag net de verkeerde kant op. In de alles beslissende wedstrijd trok Effekt `74 uiteindelijk aan het langste eind en nam het de koppositie over van Trias 3 in het klassement. Eindstand 2 3

Kersttoernooi basisscholen, geef je nu op!

Verslag Kwartfinale Nationale Jeugdmeerkampen

Jeugdwedstrijden Trias

Kraker bij de jeugd

Trias jeugd door naar kwartfinale Nederland


Thomas Wijnhout bereikt halve finale in Hoorn

Speelronde 5 Triasjeugd

Wisselende resultaten jeugd Trias

Tweede thuiswedstrijd jeugd Trias

Overig nieuws...