Eerste uitwedstrijd najaarseizoen jeugd Trias

De Brug 1 Trias 1

Afgelopen zaterdag stond er in Apeldoorn een derby op het programma tussen De Brug & Trias. De Brug begon ijzersterk aan de wedstrijd. De eerste 5 partijen werden allen in het voordeel van het team uit Apeldoorn beslist. Vervolgens wist Femke van Schaik nog wel de eer ietwat te redden door haar laatste wedstrijden te winnen. Uiteindelijk bleek dat De Brug toch echt te sterk bleek. Eindstand: 8- 2.

Wijhe 3 Trias 2

Thomas Wijnhout, Kyan Broekers en Stijn Kamminga namen het dit weekend op tegen het Overijsselse Wijhe. Trias begon sterk aan deze partij. Met overwinningen van Stijn en Thomas was de voorsprong voor de Twello naren al snel een feit. Later in de wedstrijd bracht Wijhe nog wel een klein beetje de spanning terug. Uiteindelijk wist Kyan de wedstrijd te beslissen in het voordeel van Trias. Eindstand: 2 8.

Effekt `74 2 Trias 3

In de starterklasse, waar de jongste van de sport zich onder bevinden werd er in Wierden de wedstrijd gespeeld tussen Effekt `74 & Trias. Sem Zweers, Nienke Wijnhout en Noa Keukens kregen het afgelopen zaterdag niet al te gemakkelijk. Het trio wist ervoor te zorgen dat in een enerverende wedstrijd uiteindelijk twee punten werden behaald en wat vervolgens een 3 -2 eindstand op het scorebord kwam in het voordeel van de club uit Wierden.

Thomas Wijnhout wint Ranglijsttoernooi Maasbracht 2018

Triasjeugd weer van start

Bart van der Zanden Nederlands Kampioen C!!!

Verslag Jeugdcup 2018

Verslag afdelingskampioenschappen 2018

Trias jeugd goed vertegenwoordigd op NJK-B