Tafeltennisvereniging Trias
    Home    Agenda    Nieuws    Competitie    Standen    Uitleg jeugdtoernooien    Sponsors    Links    Facebook 

logo.jpg

“SponsorKliks,

jeugd.jpg

 

Fit en vitaal bij TRIAS voor jong en oud

Twello- Samen gezellig een balletje slaan en daarmee ook werken aan je fitheid en vitaliteit, dat kan bij tafeltennisverenging TRIAS. Bewegen is gezond en heeft als medicijn de meest positieve bijwerkingen.

Tafeltennissen is niet alleen leuk en uitdagend, maar ook nog eens gezond voor jong en oud. Het spelletje brengt je in beweging. Zonder dat je het beseft verbrand je de nodige calorien vergelijkbaar met een fietstocht. Eenmaal in beweging kun je een training zo intensief maken als je zelf wilt. De intensiteit bij geoefende spelers is vergelijkbaar met touwtje springen. Daarnaast stimuleert tafeltennis de motorische ontwikkeling bij kinderen en het onderhouden van vaardigheden bij volwassenen en ouders. Het spel en de in de training gebruikte oefeningen zijn gericht op het stimuleren van onder andere algemene cordinatie, balans tijdens bewegen en balvaardigheid. En niet onbelangrijk, het is aangetoond dat tafeltennis meer dan andere sporten ook bijdraagt aan de zogenoemde cognitieve functies. Kinderen leren hierdoor zich beter te concentreren en te leren en ouderen blijven langer mentaal fit.

TRIAS wil zo veel mogelijk kinderen en volwassenen in beweging krijgen door tafeltennis en is daarom flexibel in het aanbod. Door de eigen accommodatie kan 24/7 gebruik worden gemaakt van de zaal door de verschillende groepen. Leden kunnen kiezen of ze gebruik maken van vrije speelmomenten, trainingen en /of competitie. Regelmatig wordt tafeltennis gecombineerd met een andere sport. TRIAS probeert hierbij altijd samen een oplossing te zoeken voor het juiste persoonlijke aanbod. Ben je nieuwsgierig of tafeltennis ook een sport voor jou is? Kom dan eens vrijblijvend kennismaken bij het TRIASPANT aan de Stinzenlaan 89 te Twello (www.ttv-trias.nl).

Trias jeugd door naar kwartfinale Nederland


Thomas Wijnhout bereikt halve finale in Hoorn

Speelronde 5 Triasjeugd

Wisselende resultaten jeugd Trias

Tweede thuiswedstrijd jeugd Trias

Thomas Wijnhout wint Ranglijsttoernooi Maasbracht 2018

Triasjeugd weer van start

Bart van der Zanden Nederlands Kampioen C!!!

Verslag Jeugdcup 2018


Clubkampioenschappen Jeugd 2018

 

Nienke Wijnhout wint B-Kwalificatie Aalsmeer

 

Overig nieuws...